RESTAURANT & CAFÉ

Hven er det helt rigtige sted for kulinariske livsnydere. På øen er der masser af muligheder for et godt måltid mad. Her finder du såvel store, fine restauranter som charmerende små caféer, og mange af menuerne har et lokalt særpræg.

Så hvad enten du spiser et lækkert måltid på en flot restaurant og/eller tager eftermiddagskaffen på en hyggelig café så findes der noget for en hver smag på øen. Hven byder på en række af gourmetoplevelser, så det kan varmt anbefales at blive nogle dage, så du virkelig får tid til at nyde det hele.

Hvenbilleder 010

BACKAFALLSBYN, SPIRIT OF HVEN
Velkendt køkken med retter tilberedt af lokale råvarer. Nyd foreksempel Backafallsbyens frokostbuffet med lune retter, salatbuffet og lidt sødt til dessert. Flere retters menu tilbydes også, og stedets moderne rummelige lokaler gør det oplagt for større grupper, fest og konferencer.

200x150ella

RESTAURANT ELLA
Servering af friskfanget fisk og skaldyr fra Øresund tilberedt med hjælp fra lokale produkter og serveret i hyggelige lokaler i Kyrkbacken havn. Nyd en fin middag på kajen, havnestemning og med udsigt over Øresund. Stedet er oplagt til en romantisk middag for 2 såvel som større selskaber.

Pumpan_4

PUMPANS CAFÉ & RESTAURANT
Denne idylliske café ligger midt på øen under Tunagårdens grønne træer. Her serveres vegetarisk mad af økologiske råvarer, brød fra egen mølle, æblejuicen er hjemmelavet og kaffen er fra eget risteri og males ved bestilling.

200x150cafetycho

CAFÉ TYCHO BRAHE
Caféen holder til i et af de små 1800-tals huse der ligger ved museet. Bygget i 1825 og gennemgået en omfattende renovering kan caféen servicere gæster både inde, såvel som ude i den hyggelige gårdhave. Her kan du nyde en lækker frokost, sandwich eller en kop kaffe og hjemmelavet kage.

200x150tegelbruket1

Ö-BRASSERIET STRANDKROGEN
Restaurant Ö-brasseriet er beliggende på campingpladsen bare 50 meter fra havet, og tilbyder derfor en fantastisk udsigt over Øresund. Restauranten serverer en varieret menu med noget for alle. Der findes en legeplads til børn og egen badebro med adgang til bølgen blå.

Skærmbillede 2015-03-03 kl. 10.38.21

NOVA HARMONIA
Beliggende i rolige omgivelser finder du Nova Harmonia. Hyggelige café der har til huse i en omsorgsfuldt renoveret stald fra forrige århundrede. Caféen er kun åben for grupper ved forudbestiling og er oplagt til events af forskellig art.

Fiskrökeri

RØGERIET I KYRKBACKEN – FISKEBODEN
Lille hyggelig røgeri på kajen i Kyrkbacken som tilbereder fisk i alle former. Bare følg duften til røgeriet, og prøv blandt andet en udsøgt friskrøget laks eller stedets specialitet, friskfanget makrel med kartoffelsalat mens I nyder stemningen i havnen. Telefon: +46 (0) 418 722 20

IMG_1461

TUNA KROG
I den gamle landmandshandel på Hven finder man den hyggelige café Tuna Krog. Her er der mulighed for at nyde velsmagende frokostanretninger inde såvel som ude i gårdhaven. Den perfekte stop til frokostpausen på turen rundt Hven. I weekender er der også åbent om aftenen.