OVERNATNING

Ferie, weekend eller en enkel overnatning? Hven kan sagtens nås på en endagstur, men vil man have mere tid til alt det gode, så snup en overnatning eller to på øen.

Der mange valgmuligheder når det gælder overnatning. I den økonomiske ende af skalaen er Vens Camping & Stugby, hvor der kan slås eget telt op eller overnatte i en lille hytte med udsigt over Øresund. Mere luksuriøst er det firestjernede hotel på Backafallsbyn, eller vælg den gyldne middelvej Vens Vandrehjem, et stenkast fra vandkanten.

Bed & Breakfast, camping, værelse, 4 stjernet, konferencecenter, hytter og vandrehjem er blot nogle af de mange tilgængelige overnatningsmuligheder på Hven, så hvad enten man er til hotel med lidt ekstra service, eller foretrækker en telttur med liggeunderlag og sovepose, på Hven er der noget for alle.

Vær opmærksom på at Hven er et naturreservat. Den svenske allemandsret gælder ikke på øen og der må derfor kun camperes på campingpladsen.

Kontakt udbyderne direkte for plads og priser og spørg dem gerne efter pakkeløsninger med middag, morgenmad osv. 

BACKAFALLSBYN, SPIRIT OF HVEN
Unikt 4-stjernet overnatning i smukke overgivelser på denne moderne hotel- og konferencecenter med et velrenommeret køkken, lækker spa og en prisvindende whiskybar. Skræddersyede pakkeløsninger tilbydes for privat- og konferencegæster.

Skærmbillede 2015-03-03 kl. 10.38.21

NOVA HARMONIA
Beliggende i rolige omgivelser væk fra asfaltsvejen har Nova Harmonia til huse i en omsorgsfuldt renoveret stald fra forrige århundrede. 2-4 sengsværelser og handicapanpasset værelse med eget bad forefindes.

200x150villa-tuna

VILLA TUNA
Lyst og smagfuldt indrettet villa midt på øen med alt inden for gåafstand. Villaen er udstyret med 6 soveværelser, veludstyret køkken, vinkelstue med pejs, TV og smuk baghave med terrasse. Vis-á-vis ligger en legeplads for mindre børn.

Malvagården

MALVAGÅRDEN
Et lille hyggeligt og privat B&B skønt placeret midt på øen med udsigt til Hvens bølgende marker, Øresund og St Ibbs gamle kirke. Pæne dobbeltværelser med bad og toilet på adgang samt adgang til køleskab, kaffemaskine og serveret morgenmad i havestuen.

200x150tuna-stugan

TUNA STUGAN
Udlejning af fint istandsat ‘sommerhus’ med herlig udsigt over åbent landskab og Øresund. Den fritliggende og indbydende hytte har et hyggeligt udenomsplads med aften- såvel som morgensol og mulighed for at grille.

 Hunde er velkomne.

200x150venscamping

CAMP VEN – CAMPING & HYTTER
Camp Ven er en hyggelig familiecampingplads med maser af fred og ro. Pladsen har teltlejr og hytter med gode fællesfaciliteter, grillmuligheder og fri udsigt til havet. Café og restaurant (Ö-brasseriet Strandkrogen) er tilknyttet.

KONSTNÄRSGÅRDEN MARIELUND
Hyggelig lille B&B i gammelt bondehus, der nu huser en stor kunstgalleri hvor Céleste og Stig-Owe Jemseby udstiller deres kunst. Der tilhører en attraktiv have dekoreret med skulpturer og springvand som bestemt er et besøg værd. Morgenmad kan tilkøbes.

200x150vens-vandrehem

VENS VANDREHJEM
Sveriges smukkest beliggende vandrehjem! Tæt ved Bäckviken havn og kun et stenkast fra vandet ligger vandrehjemmet med direkte udsigt over Øresund. Fordelt på 2 til 6 personers værelser har vandrehjemmet plads til 59 personer

Comments are closed