OPLEVELSER & AKTIVITETER

Hven er valgmulighedernes ø og har mange aktiviteter at tilbyde sine gæster. Her kan man enten nyde en afslappende ferie eller få en oplevelse med fart og aktivitet. Cykelruter, teambuilding, massage, ridetur, maler og vævekurser sammen med god mad, gourmetoplevelser, herlig natur, spændende kultur og håndværk, er bare nogle af de mange muligheder på Hven.

Det anbefales at besøge det moderne Tycho Brahe-museum, der ligger omgivet af en smuk renæssancehave, eller vil du hellere forkæle dig selv med en afslappende massage er det også muligt. På Hven ligger der også et whiskydestilleri, der tilbyder guidede rundvisninger og whiskysmagninger.

barbrobild_2-2

SPIRIT OF HVEN, BACKAFALLSBYN
Øens berømte whiskydestilleri, der tilbyder guidede rundvisninger i destilleriet og unikke whiskysmagninger med foredrag, anekdoter og overraskende detaljer. Spirit of Hven producerer hovedsageligt whisky, gin, vodka og aqua vitae i eget destilleri.

Bilder 151

ÄVENTYRSARKEN – IVANS HEST & VOGN
Tag en hyggeligt tur rundt øen i hestevogn. Ivan tilbyder rundture med hest og vogn, samt turridning på ardennerheste, rideopvisninger m.m. Äventyrsarken arrangerer desuden diverse udfordringer, herunder teambuilding, syvkamp og klatring i det smukke højlandsbane.

brochure-billeder 018

VENS LILJA
Arrangering af gruppeture med guidede rundvisninger rundt på øen. Guiderne er velkendte med naturen og historien om Hven såvel som Hven den dag idag. Guiden følger grupppen hele dagen og rundvisninger udbydes både på tysk, engelsk og dansk.

200x150helseskilt

HÄLSA FRÅN HVEN
Forkæl dig selv med en omgang massageterapi. Und dig foreksempel en ansigtsbehandling med en ansigtsmaske lavet af Backafallshonning og Hvens durumhvede, eller måske en massage med aromaolie af koldpresset raps og lavendel fra Hven.

Tunaboden

TUNA BODEN – HVENS VÆVESTUE
Lær at væve! I den gamle stald Tuna Boden afholdes væveundervisning og alle kreative sjæle, der ønsker det, kan her komme og væve, samtidig med at man lærer om tekstilens kunst og egenskaber. Her kan desuden købes produkter fra indehaverens eget design.

brochure-billeder 018

TURISTBUREAUET HVEN-LANDSKRONA
Turistkontoret for Hven ligger i Landskrona i terminalen på havnefronten. De er behjælpelig med oplysninger om Hven og ved hvor det er godt at spise og sove øen. De er meget behjælpelig så er der nogen spørgsmål vedrørende øen, så kontakt dem gerne via mail eller per telefon.

200x150nämdemandsgården

NÄMNDEMANSGÅRDEN
Hvis man gerne vil vide mere om Hvens historie, så bør man besøge denne smukke hjemstavnsgård, en firelænget, fredet gård fra slutningen af 1700-tallet. Her findes flere udstillinger om Hvens historie og drift bl.a. om øens tidligere teglværksepoke.

200x150rundvisning-tycho-brahe

TYCHO BRAHE-MUSEET
Det moderne museum består af Tycho Brahes underjordiske observatorium Stjerneborg, den smukke rekonstruerede renæssancehave og idehistorisk legeplads. Det kan varmt anbefales at deltage i museets interessante guidede rundvisninger.

Comments are closed